Ondersteunend personeel

Administratief medewerkster

Hallo, mijn naam is Mari en sinds 2018 werk ik op de administratie van De Zonnewijzer.
Op de administratie hou je o.a. alle leerlinggegevens op orde, doe je een stukje financiële administratie en hier en daar
ondersteuning van leerkrachten / directie.

Doordat een school letterlijk altijd in beweging is, is elke werkdag anders. Dit maakt het werk juist zo leuk en afwisselend.
Je hebt contact met de leerlingen, ouders en leerkrachten.
Ik werk met heel veel plezier bij De Zonnewijzer door de fijne gezellige collega's en de ontspannen werksfeer.

Samen met mijn man en drie kinderen (die ook op De Zonnewijzer zitten) woon ik in Houten.

Conciërge

Mijn naam is Wim en ik ben inmiddels 61 jaar. Ik woon samen met mijn vrouw Sonja al 38 jaar in het oude gedeelte van Houten.
Wij hebben samen 2 kinderen en 3 kleinkinderen.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin in mijn nieuwe baan als conciërge, en elke dag is weer een nieuwe belevenis en uitdaging.
Hierdoor hoop ik nog lang te mogen genieten van mijn nieuwe baan binnen de Zonnewijzer.

Activiteitenkalender

Op de activiteitenkalender van 2020-2021 staat alle informatie over activiteiten, vakanties en studiedagen.

Download de kalender hier.

Klik hier voor de schoolgids van 2020 - 2021.

Welkom op de Zonnewijzer

Leuk dat u uw kind wilt aanmelden op onze school!

Klik hier voor het aanmeldformulier of hier voor meer informatie.