Interne begeleiding en ondersteuning

Het team van interne begeleiding wordt gevormd door Helene ( (IB-er groep 4 t/m 8), Saskia ( IB-er groep 1 t/m 3) er voor de groepen 1 t/m 3.

Fanny en Desiree zijn de nieuwe onderwijsassistenten.

Désiree

Vanaf schooljaar 2018-2019 ben ik werkzaam als onderwijsassistent voor de onderbouw op de Zonnewijzer.
Mijn naam is Désiree, ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriend, dochtertje en hond.
In mijn vrije tijd doe ik aan sporten, probeer ik graag nieuwe recepten uit, onderneem ik leuke dingen met vrienden en ik ga graag op vakantie naar Griekse eilanden.
Ik ben hiervoor werkzaam geweest in de kinderopvang. Na tien jaar dit gedaan te hebben begon het weer te kriebelen om een baan te vinden in het onderwijs en was het dus tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik vind het daarom extra leuk om nu werkzaam te zijn op een school en heb erg veel zin in dit nieuwe schooljaar!
Wie weet tot ziens?

Mijn naam is Fanny, ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Hongarije. Ik kwam voor het eerst naar Nederland in 2014. Na een jaar ben ik weer teruggegaan naar Hongarije voor mijn opleiding. Ik heb hier voor kleuterjuf gestudeerd. Na mijn studie kwam ik terug naar Nederland. Nu werk ik sinds 2018 op de Zonnewijzer als onderwijsassistente.

Als ik niet aan het werk ben, vind ik het leuk om samen met mijn vrienden en familie gezellige dingen te doen. Ook sport ik graag (basketbal, fitness en dansen).

Renate is de Remedial teacher en toptalent coach binnen onze school. Harriët en Thea werken samen met Renate in schooljaar 2018-2019.

Mijn naam is Renate. Sinds 2004 werk ik op De Zonnewijzer. De eerste jaren als leerkracht en nu al een geruime tijd als remedial teacher. RT gebeurt in een één-op-één setting en daardoor is er ruimte en tijd om te onderzoeken waarom het leren in de groep niet vanzelf gaat. Soms is het al genoeg om de leerstof van de klas nogmaals te oefenen, soms is vooruit kijken naar de lessen die gaan komen de juiste methode. Ouders en kinderen worden samen betrokken bij het plan. Ik vind deze vorm van zorg op De Zonnewijzer erg belangrijk. Ik zie dat de kinderen veel baat hierbij hebben: het vertrouwen in zichzelf groeit, succeservaringen worden opgedaan en het kind ontwikkelt zich op eigen wijze en tempo.

Thea