Interne begeleiding en ondersteuning

Het team van interne begeleiding wordt gevormd door Lieke (IB-er groep 4 t/m 8), Lianne ( IB-er groep 1 t/m 3) er voor de groepen 1 t/m 3.

Désiree

Vanaf schooljaar 2018-2019 ben ik werkzaam als onderwijsassistent voor de onderbouw op de Zonnewijzer.
Mijn naam is Désiree, ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriend, dochtertje en hond.
In mijn vrije tijd doe ik aan sporten, probeer ik graag nieuwe recepten uit, onderneem ik leuke dingen met vrienden en ik ga graag op vakantie naar Griekse eilanden.
Ik ben hiervoor werkzaam geweest in de kinderopvang. Na tien jaar dit gedaan te hebben begon het weer te kriebelen om een baan te vinden in het onderwijs en was het dus tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik vind het daarom extra leuk om nu werkzaam te zijn op een school en heb erg veel zin in dit nieuwe schooljaar!
Wie weet tot ziens?

Ik ben Erika en werk sinds 2017 in het Zonnewijzer-team.

Ik woon in IJsselstein en ben moeder van 3 volwassen kinderen. Ik ben oma van
een prachtige, vrolijke kleindochter en goedlachse kleinzoon, waar ik intens van
geniet als het mijn oppasdag is.
Dit schooljaar mag ik de kinderen helpen die wat extra ondersteuning nodig
hebben. Het is mooi om te zien hoe zij werken aan hun opdrachten en trots zijn
op de vorderingen die ze maken. Ik vind het een voorrecht om hen in hun
leerproces te mogen begeleiden.
Op woensdag en donderdag kunt u mij op school vinden.
Vanuit mijn christen zijn, wil ik elk kind laten schitteren zoals een parel. Elk kind
is uniek, waardevol en heeft eigen talenten, een persoonlijkheid en uitstraling. Ik
wil graag mijn steentje bijdragen om die talenten te ontdekken en verder te
mogen ontplooien.
Ik kijk uit naar een sprankelend, boeiend, uitdagend en leerrijk schooljaar.
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om een goed boek te lezen of creatief bezig te
zijn.

Naast juf is Marije ook toptalentcoach.

Hoi! Ik ben Thea.

Na 12,5 jaar als leerkracht werkzaam te zijn geweest in IJsselstein, werk ik sinds 2018 met veel plezier op De Zonnewijzer als remedial teacher.
Op dinsdag en donderdag help ik kinderen uit verschillende groepen waarbij het leren niet altijd vanzelf gaat.
Het is bijzonder om kinderen te mogen begeleiden in hun leerproces en ze te zien groeien.

Met mijn man en drie kinderen woon ik in Hoogblokland. Tijdens de vakanties trekken wij regelmatig door Europa met de camper op zoek naar mooie plekjes.

Activiteitenkalender

Op de activiteitenkalender van 2020-2021 staat alle informatie over activiteiten, vakanties en studiedagen.

Download de kalender hier.

Klik hier voor de schoolgids van 2020 - 2021.

Welkom op de Zonnewijzer

Leuk dat u uw kind wilt aanmelden op onze school!

Klik hier voor het aanmeldformulier of hier voor meer informatie.