De Challenge van Zapp op de Zonnewijzer!

1 februari 2020

Op maandag 20 januari was Zapp sport in de klas bij groep 8A. Ron Boszhard en Britt Dekker kwamen in de klas om de Challenge te spelen. Hierbij was het de bedoeling om zo snel mogelijk bakjes met pingpongballen, die aan je lijf vast zaten, los te schudden. Daar kwamen 6 winnaars uit, 3 jongens en 3 meisjes. Zij speelden de finale ‘chase tag’, een combinatie tussen tikkertje en freerunnen. De meiden hebben uiteindelijk gewonnen. De uitzending is inmiddels uitgezonden afgelopen zaterdagochtend 1 februari, maar is hier nog terug te kijken.

Activiteitenkalender

Op de activiteitenkalender van 2020-2021 staat alle informatie over activiteiten, vakanties en studiedagen.

Download de kalender hier.

Klik hier voor de schoolgids van 2019 - 2020.

Welkom op de Zonnewijzer

Leuk dat u uw kind wilt aanmelden op onze school!

Klik hier voor het aanmeldformulier of hier voor meer informatie.