Peutergroep Zonnewijzer

26 oktober 2020

Op maandag 26 oktober 2020 is de Protestants Christelijke peutergroep Zonnewijzer van Kind & Co gestart bij ons in het schoolgebouw van De Zonnewijzer.

Deze peutergroep biedt van maandag t/m vrijdag, in de ochtend, opvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Peutergroep Zonnewijzer biedt, ter voorbereiding, een goede overgang naar de basisschool.

Het is het streven om te onderzoeken of er in de toekomst mogelijkheden zijn om meer en meer samen te gaan werken. We gaan onderzoeken welke activiteiten eventueel samen kunnen worden uitgewerkt.

De overgang naar de basisschool moet daarmee op een steeds vloeiende wijze tot stand worden gebracht. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de website.

Activiteitenkalender

Op de activiteitenkalender van 2020-2021 staat alle informatie over activiteiten, vakanties en studiedagen.

Download de kalender hier.

Klik hier voor de schoolgids van 2020 - 2021.

Welkom op de Zonnewijzer

Leuk dat u uw kind wilt aanmelden op onze school!

Klik hier voor het aanmeldformulier of hier voor meer informatie.