Meester Arthur met pensioen

Na bijna 10 jaar als conciërge gewerkt te hebben op de Zonnewijzer, namen we vrijdag 6 juli afscheid van Meester Arthur. Het was een heuse feestdag waarbij alle kinderen, ouders en collega's afscheid namen en bedankten voor de fijne jaren.

Bedankt Meester Arthur!

Het Groentje schreef er een mooi artikel over!

Groep 6A helpt Sint-Maarten

De kinderen uit groep 6a hebben geld ingezameld voor Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius, allen getroffen door orkaan Irma. Het initiatief voor de inzamelingsactie kwam van de leerlingen zelf.

Nadat er op het jeugdjournaal verschillende beelden van de schade getoond werden, ontstond al snel het idee om de bewoners en met name de kinderen te steunen.

Lees verder in het Houtens nieuws.