Sponsorloop 'REN MEE VOOR OEGANDA'

Onrechtvaardigheid, armoede, het liefst helpen we dit allemaal de wereld uit!

Op vrijdag 15 maart renden we mee voor een kansrijke toekomst voor kinderen in Oeganda. Jaap van der Kloet (vader van Ruben uit 3a en Sven uit 1c) organiseerde een sponsorloop op school voor de hulporganisatie Compassion. Compassion is een christelijke organisatie die kinderen de kans geeft op een leven zonder armoede. Dat doet zij door sponsors te zoeken.

Er werd een mega bedrag opgehaald: €9693,-!!! De sponsorgelden komen geheel ten goede aan projecten in Oeganda waar kinderen onderwijs, medische zorg en gezonde voeding ontvangen, zodat ze uit extreme armoede kunnen ontsnappen.

Activiteitenkalender

Op de activiteitenkalender van 2019-2020 staat alle informatie over activiteiten, vakanties en studiedagen.

Download de kalender hier.

Klik hier voor de schoolgids van 2019 - 2020.

Leuk dat u uw kind wilt aanmelden op onze school!

Klik hier voor het aanmeldformulier of hier voor meer informatie.