Welkom

Op onze school vinden wij het belangrijk dat de kinderen veel kunnen en mogen leren en vooral ook dat zij elke dag met plezier naar school gaan. Wij werken aan een fijne sfeer in de groepen en de leerkrachten doen er alles aan om uit de kinderen te halen wat erin zit. Daarbij spelen de ouders een belangrijke, stimulerende rol. De ouderbetrokkenheid binnen de school is groot en ook zeker een voorwaarde om alles te kunnen en blijven doen waar we voor staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het begeleiden van excursies, vieringen, knutselactiviteiten, maar ook het bieden van ondersteuning bij het leesproces van de kinderen. Onze school vindt het belangrijk dat kinderen in een goed werk- en leefklimaat kunnen opgroeien. Enerzijds moeten we kinderen prikkelen en uitdagen om nieuwe dingen aan te pakken, anderzijds moeten we zorgen voor rust en regelmaat, zodat kinderen daadwerkelijk aan werken toekomen.
De volgende drie basisbehoeften vormen het uitgangspunt van ons handelen:
Relatie (ik hoor er bij)
Competentie (ik kan het)
Autonomie (ik mag het zelf doen)